понедељак, 14. септембар 2015.

Haul. ❤

Hej!
Danas imam malo slobodnog vremena pa sam odlučila da sam pokažem šta sam kupila u poslednje vreme.

× Baby lips.
Prvo je tu moj omiljeni baby lips.Imala sam već ovakav ali sam potrošila i morala sam kupiti novi.Ovaj je po meni najbolji i mnogo pomaže ispucalim usnana! :)
 Proizvod je kupljen u Lilly-ju. :)

× Aura sundjerčići.

Ovo sam kupila jer sam videla jedan trik za nokte pomoću ovih malih sundjerčića pa sam odlučila da isprobam. :)
Kupljen je u Lilly-ju. :)

× Gumice za kosu.


Ovo je meni preslatko izgledalo kada sam videla i morala sam da kupim.Ja obožavam ovako malene stvarčice koje mogu baš lepo izgledati i doći do izražaja.
Kupljenje su u Lilly-ju. :)


× Aura četkica.

Ovo je Aura četkica za konturiranje lica.Ja obožavam sve proizvode od Aure i najčešće njih i kupujem.Četkica je odlična i jako sam zadovoljna kako radi svoj posao.
Kupljena je u Lilly-ju. :)

× Uljani skidač laka za nokte.


Ovo je nešto najbolje što sam ikada koristila za nokte.Obožavam ovaj proizvod jer je sa ricinusovim uljem i proteinima.Već sam pisala koliko je ricinusovo ulje dobro za nokte i da pomaže pri njihovom rastu,a tako i proteini.Odlično skida lak sa nokta i ovo je proizvod koji preporučujem! :)
Kupljen je u Lilly-ju. :)




× Aura Matte lak.
Ja obožavam mat nokte,mat senke,mat pudere,sve što je mat,tako da sam i ovo morala da kupim! Odlično obavlja svoj posao i ovo je moja preporuka! :)
Kupila sam ga u Lilly-ju. :)

× Blush četkica za blendovanje.
Ovo je jedna od mojih omiljenih četkica.Mogu reći da je odlična i baš mi se svidja! Jako je jeftina,a pritom fantastično obavlja svoj posao.Kupljena je u Alexandar Cosmetics. :)



× Alat za ukrašavanje nokta. ❤

Ovo je jedna preslatka stvarčica koja ostavlja tačkice po noktima! Odlična je za ukrašavanje i baš sam je dugo želela i napokon je imam.Sa njom možete prelepo ukrasiti nokte! Kupljena je u Alexandar Cosmetics. :)



× Cala maramice sa skidanje šminke.
Ovu su maramice sa skidanje šminke koje odlično rade svoj posao.Meni su ove sa ružom odlične,mirišu divno i posle njih lice je mekano!Moja mama ih takodje koristi i ona je baš oduševljena njima tako da evo još jedne preporuke od mene koje možete kupiti u Alexandar Cosmetics. :)


× Cala uvijač za trepavice.

Uvijač za trepavice sam dugo želela i kada sam naručivala sa sajta Alexandar Cosmetics morala sam i ovo naručiti.Još ih nisam koristila,ali planiram da počnem,tako da vam ne mogu još reći kako rade. :)


 Nadam se da sam se svidjaju proizvodi koje sam kupila.Žao mi je što je ovaj post kratak,ali znate i sami da je škola i imam  puno obaveza.Sledeći post se nadam da će biti uskoro!

Napišite mi da li želite da uradim DIY za planer jer sam odlučila da mi je potreban kako bih redovno obavljala svoje obaveze! :)

21 коментар:

  1. Sjajan post! Potpuno se slažem sa tobom oko plavog baby lipsa. Imam ga i njega sam najčešće koristila za hidrataciju i ispucale usne, sve dok nisam dobila eos :D
    Super proizvodi :)

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Divan izbor! Baš mi treba novi mat lak, hvala na preporuci.☺ Takođe moram da pohvalim i sličice, baš su lepe. Bilo bi mi baš drago da napraviš DIY za planer.♥

    ОдговориИзбриши
  3. Super post <3!Sve stvarcice su preslatke.Cula sam za ta trik sa oktima,ali svaki put zaboravim da kupim sundjercice XD...Zelela bih da napises post o planeruu <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Obožavam haul postove. :D ♥ I ja volim ovaj plavi Baby Lips, ali imam ga više od pola. Nikada da ga potrošim pored svih drugih koje koristim. Gumice za kosu su preslatkee. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sve stvari su divne ! Moram posebno da pohvalim ove Aurine sunđerčiće , odlično su se pokazali ( Bar u mom slučaju ) :) ♥♥

    http://janacornerfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Great post, I love everything and btw. nails on point! <3

    I'm following you on GFC, follow back? staliaisbae.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicna kupovina, gumice za kosu su preslatke. :D

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post kao i proizvodi...Da to bi bilo dolično... :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Obooozavam plavi Baby Lips, imam i Pink Punch, i stvarno su super za ispucale usne. Odlican post, definitivno cu se vratiti na tvoj blog ponovo :)

    timeless-blogging.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Sjajan post, i ja jako volim Aurine proizvide...Sto se tice Baby Lipsa sve ih obozavam :)
    Jos jednom odlican post <3 <3 <3

    -New Miaa
    http://tinejdzerkeizivot.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Great products!!!
    Would you like to follow each other? let me know...and I follow you back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    ОдговориИзбриши