петак, 5. август 2016.

Switzerland Beauty Haul - prvi deo

Hej!
Napokon je vreme za post.Dosla sam iz Svajcarske i nisam imala neta kuci nekoliko dana jer je bilo kvara.U proslom postu ste mi pisali kako zelite haul pa ce to da bude prvi post koji pisem na temu Svajcarske.Ovo je samo prvi deo jer ima mnogo toga,odlucila sam samo da vam pokazem beauty deo jer imam mnogo odece i nakita pa bi to bilo bas mnogo,mislim da vam je zanimljivije da gledate kozmetiku! Nisam sigurna da li ce haul biti iz 2 ili 3 dela ,ali mislim da ce ipak iz 3.Necu vam odmah postaviti sva tri vec ce izmedju njih biti jos neki,da vam oni ne dosade.. :)
Pa da pocnemo..






Prvo je prajmer.Ja i nisam nesto htela da ga imam ali mi se lice pogorsalo dok sam bila u Svajcarskoj,izasle su mi bubuljice i neki haos.Trebao mi je prajmer da mi lice lepo izgleda kada koristim sminku,a isto tako da mi zastiti lice od sminke.Posto samo nije bila Aura onda sam kupila Catrice prajmer.Puno njih ga hvale pa sam odlucila da ga ipak kupim.Zelela sam zeleni ali ga nije bilo,mada ovaj ce sigurno obavljati odlican posao!
                                                                                                                                                                          




 Stvar o koje sam se najvise obradovala kada sam pronasla je ovaj korektor! Verujem da je svima poznat.Kod nas ga nema kao i na celom Balkanu.


Izvinjavam se sto je ovaj sundjercic na vrhu vas od proizvoda ali sam morala da ga isprobam! :)
Ima neki osvezavajuci i cisti miris sto me je iznenadilo.Odlican proizvod! 

  


Zatim su tu sampon i regenerator.
Za Diplona regeneratore i sampone ste verovatno culi na yt jer ih tamo najvise hvale.Meni je trebao neki regenerator koji je dobar pa kada sam videla ovaj bila sam bas srecna.Jos ga nisam koristila kako bih vam rekla svoje utiske.
Sto se tice Rausch sampona o njemu sam vec pricala u nekom postu o favoritima.Ovo je jedini sampon koji meni pomaze sa masnom kosom pa sam ga kupila tamo jer nisam sigurna da li ga ima u Srbiji.Imam dva pakovanja kao zalihu dok ne kupim jos.Ako ga nadjete u Srbiji kupite ga jer stvarno pomaze oko masne kose.


Za ovo ste svi culi pa o njemu necu mnogo da pisem.Moj je sa jagodom i mirise divno.U pocetku kada sam ga koristila i nisam bila odusevljena jer mi je nekako bio suv.Ali sada je sve u redu i volim da ga koristim! :)


















Opet Catrice.
Kada sam ovo videla mislila sam da je bronzer zbog nijanse i samo sam ga uzela bez da pogledam sa druge strane proizvoda na kojoj pise da je ovo mat puder.Ali nema veze,nijansa je takva da mogu da koristim i kao bronzer.






















Zatim Catrice puder za koji sam cula kod Ive na blogu da je jedan od njenih Catrice proizvoda koje obozava.Bio je bas na velikom snizenju i kupila sam ga.Zadovoljna sam puderom,koristila sam ga samo jednom pa nemam neke velike utiske.Pakovanje je odlicno! Obozavam kada imaju ovu pumpicu.



















Catrice korektori.Svima veoma poznati ovi odlicni korektori!Ja sam kupila dva da imam zalihe dok ih ne pronadjem u Srbiji jer sam cula da Catrice polako stize u Srbiju.Ja sam jako zadovoljna ovim korektorom i svima preporucujem!
Odlicni su za leto jer su vodootporni.






















Kupila sam i tri nesesera jer su mi bili potrebni da spakujem svu sminku koju sam kupila.Ovaj Essence i ovaj sa tufnicama sam kupila u Mulleru pa ga tamo mozete pronaci.A ovaj plavi ,koji je meni omiljeni,sam kupila u nekoj njihovoj prodavnici u kojoj ima predivnih stvari.Pronasla sam njihov pa mozete pogledati -> OVDE.
A neseser koji sam ja kupila mozete pogledati OVDE. Sada je na snizenju,ja sam ga platila duplo vise nego sto je sada.Cena sam se stvarno isplati jer je jako kvalitetan! Kod njih sam kupila i torbu ali to nisam slikala,pokusala sam da nadjem na njihovom sajtu ali je nema.


Zadnje za ovaj post je nesto oko cega sam se bas obradovala!
To je Victoria's Secret spa kit set!







U njemu sa nalzi ova krema za telo,sampon i neko ulje za tusiranje.Sve divno mirise,ja sam opsednuta ovim mirisom!























Ostatak je ovaj traka za kosu i neka maska za opustanje.Da sam ja ne bih dalje objasnjala sta se sve nalazi mozete pogledati ispod na kartici koju sam dobila uz set. :)






 



8 коментара:

  1. Preobre stvari si uzela, neke od njih i ja koristim. Kod nas u BiH imamo catric. Sto je super jer inaju oredobre proizvode.
    Koristim istu bazu i meni je super.
    Ovaj puder jeste zapravo bronzer, i ja ga koristim. Mene je takoder zbunio malo naziv iza, ali je bronzer.
    Njihove korektore nekako uvijek zaboravim pogledati, ne znam zasto, a znam da ga svi hvale :)

    MMara moj blog

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam kupila catrice tekući puder na velikom sniženju i čini mi se kao okey proizvod. Ostali proizvodi s čine baš zanimljivim, najviše mi se dopadaju neseseri *.* predivni su

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlične stvari, morala bi i ja konačno kupiti taj Catrice korektor jer ga baš svi hvale :)

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlične stvari, nisam koristila ijedan, ali sam čula da je EOS odličan.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com - Novi post

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajne stvarčice si kupila *----* Najviše mi se dopadaju VS set i Eos (uskoro ću ih imati i ja jer mi donosi drugarica iz Njemačke). Moram ti reći da su Diplona proizvodi odlični, ja sam koristila jedan balzam i bio je fantastičan. ♥

    Pogledaj novi post, u pitanju je jedna kampanja -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post!Ovi neseseri su preslatki!!!


    Predplatite se na moj blog,uzv -> funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Zelim catrice korektore! Zivim u Crnoj Gori i dugo sam ih trazila i jos nisu stigli, nadam se da ce uskoro. Divan post! :)

    Pogledaj poslednji post i youtube kanal u pitanju su julski favoriti :) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Predivni su proizvodi, neseseri su mi divni! :) <3

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши