четвртак, 17. септембар 2020.

GARNIER FRUCTIS MASKA


Zdravo devojke!
Danas ću pisati o jednoj hidrantnoj maski iz drogerije. Ovakve maske nisu koncentrisane, nemaju jak sastav pa i ne možete očekivati da će u jakoj meri negovati kosu.



Ova maska je medju boljim u drogerijama zbog sastava. Cena je veoma pristupačna a često je na sniženjima u DM ili Lilly drogerijama. 





Efekat 
Pre svega kosa veoma lepo miriše nakon pranja, miris se zadržava nekoliko sati. Miriše na čisto. Lako raščešljavam kosu, uz ovu masku sam počela da češljam kosu dok je mokra-što pre nisam mogla iz straha da je ne počupam. 
Nisam je koristima duže od 10-15 min na kosi što je za mene neverovatno jer svaku masku držim sat-dva ili prespavam sa njom. 
Kosa je mekana i stvarno se lako raščešljava. Što se tiče nege uvek preporučujem da se koristi hidrantna maska, a ne balzam.




Preporučujem da je držite duže na kosi ako imate suvu ili oštećenu kosu. Ako je kosa zdrava sasvim je dovoljno 15-20 minuta. Ako kupijete hidrantnu masku u drogeriji ovo je odlična ponuda i moja preporuka. Uglavnom hidrantne maske u drogerijama imaju sličan sastav i ne daju veliki efekat ni negu dok je kod ove Garnier Fructis drugačije.

Od mene velika preporuka!

Нема коментара:

Постави коментар