уторак, 13. октобар 2015.

Načini da koristite staru četkicu od maskare

Hej!

Danas sam odlučila da vam pokažem načine kako da koristite četkicu od maskare,naravno staru četkicu!
Ovo su oni načini za koje znam da će pomoći i kojih se ja držim.Iskreno najviše volim da vam pišem o proizvodima i koje ka koristim,a da znam da pomažu jer ne želim da vam pišem o nečemu što neće pomoći. :)


Naravno prvo morate oprati četkicu i to dobro oprati!


U jednu malu posudu stavite toplu vodu,ali pazite da ne bude previše vruća.Zatim dodajte jednu kašičicu sode bikarbone.Ostavite staru četkicu od maskare u toj posudi da odstoji nekoliko sati ili preko noći,tako sam ja uradila ali nema potrebe toliko dugo. :)Kada ste je očistili možete je upotrebiti na sledeće načine:

1. Kao četkica za brži rast trepavica!

Ovo je moj omiljeni način kako da koristite staru četkicu od maskare. :)
Ja koristim ricinusovo ulje o kome sam vam mnogo pričala,a posebno u  ovom postu,pa ako želite pročitajte! 
Ono što ja radim jeste da četkicu umočim u teglicu gde je ricinusovo ulje,ali ne mnogo jer je ricinusovo ulje jako gusto i onda se mnogo nakupi na četkici,zatim to stavim na trepavice kao da stavljam maskaru. Ne mogu vam reći rezultate jer ovaj način sa ricinusovim uljem koristim samo nedelju dana! :) 2. Kao češalj za obrve!


Ovo je jako korisno ako nemate češalj za obrve. :)
O ovome nemam mnogo da kažem jer svi znamo kako da očešljamo obrve prema obliku koji želimo. :)3. Kao četkica u novoj maskari!


Ako imate staru četkicu koja vam odgovara za vaše trepavice,možete je koristiti i u novoj maskari! 
Jednostavno je koristite umesto one nove četkice koja se nalazi u maskari. :) 
4. Za čišćenje noktiju!
Oni koji stalno lakiraju nokte imaju problema jer izlazi žutilo i to jako ružno izgleda.Meni se žutilo pojavilo pre mesec dana i ja sam morala nekako to da očistim.Videla sam da može te se koristi i stara četkica za pranje zuba ali ja u tom trenutku nisam imala četkicu za zube koju sam mogla da iskoristim pa sam koristila četkicu od maskare. :)Nadam se da vam se ovaj post svideo! 
Postanite član mog bloga jer uskoro dolazi jedno malo darivanje! :)

10 коментара:

Укупно приказа странице

Kako zdravo smrsati?

Hej! :) Nije me dugo bilo ali necu o tome jer je opet isti izgovor kao i uvek...skola. Nego da se vratimo na temu posta. Ovo je ne...