четвртак, 14. јануар 2016.

Essence haul

Prvo zelim svima srecnu Srpsku novu godinu! :) 

Danas sam tu da vam pokazem neke proizvode od Essenca koje sam kupila.Za puno njih sam cula lepe komentare pa sam odlucila da ih isprobam.Neke sam vec isprobala pa vam mogu reci svoje iskreno misljenje!




Prvi je ovaj Essence ajlajner.To je ono sto sam odavno zelela jer je svako za njega rekao da je jedan od najboljih.Sa ovim vrlo lako izvucem crtu i prezicno stavim.Cak i ako zurim,mogu ga lepo staviti,prezicno i lako klizi.Sve preporuke.
 


Sledeci je ovaj Essence coverstick.Za njega i nisam bas toliko pohvala cula ali ih je bilo.Ne prekriva nesto najbolje ali moze proci.Za one koji tek pocinju za sminkanjem ovaj korektor preporucujem,Cena je stvarno niska,mozda cak i preniska za ovo.
 




 Treca stvar je ova mala smokey eyes paletica.Izgleda jako slatko ovako malena i odlicna da se iskoristi kada je u pitanju neka svecana prilika.Jos je nisam isprobala ali kada budem imala prilike sigurno hocu! :)


Cetvrta stvar su ove maskare!




Za Essence 'I love extreme' sam cula da je odlicna.Kada sam je prvi put kupila mislila sam da nece raditi kako treba ali se ispostavilo da je odlicna!Kao sto vidite cetkica je jako cudna,ali verujete da odlicno izduzuje trepavice.Sto se tice 'All eyes on me' za nju vam ne mogu reci nista posebno jer sam je samo jednom stavila,Sa njom mi trepavice lepo izgledaju ali kao da se ne vide.Tako da je moram jos isprobati pa ce biti rezultata!




 Zadnja stvar su lakovi za nokte.Nikada nisam bila nesto odusevljena Essence lakovima,jer se brzo trose.Za ove vam jos nista ne mogu reci,jer ih uopste nisam koristila! :) 


6 коментара:

  1. Imam isti Smokey eyes set i prezadovoljna sam :)!Gel lakove ne komentarisem jer sam prezadovoljna <3!Bas si lepe stvari kupila <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Posebno mi se dopadaju maskare. xx

    http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/01/12th-episode-got-me-like.html
    http://living-like-v.blogspot.ba/2016/01/music-kills-pain.html

    ОдговориИзбриши
  3. Imam onu malu paleticu senki i mogu ti reći da je predobar pogotovo za smokey eye , savršena je ☺

    ОдговориИзбриши
  4. Super post!Imam onu maskaru rozu,nisam baš oduševljena jer mi lijepi trepavice.

    twinsblogtricks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Svi hvale ovaj eyeliner, moram ga probati. Odličan post. ♥

    http://mybeautyempire.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post :) Imala sam prilike d koristim ovaj ajlajner i zaista je odličan :D

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши