недеља, 17. април 2016.

Proizvodi koji mi ne odgovaraju

Hej!
Izvinite sto nije dugo bilo posta.

Danas vam pokazujem one proizvode koji meni ne odgovaraju iz nekih razloga,mozda su neki od njih vama dobri,ali ja cu da kazem svoje misljenje.


Prvi je uljani skidan laka za nokte.

Pre mi se svidjao,ali sada i ne bas.Prsti su mi nakon njega lepljivi i vatica mi ostaje po noktima i prstima.Ovo nikako meni ne odgovara,a ne verujem da bi jos nekom.




 Impala ajlajner.Cena je oko 200 dinara,ali ne vredi ni toliko!
Sa njim ne mozete izvuci crnu,nikako! Ostavlja jako debeli trag i mnogo se razmazuje.Da li je neko ovo probao?

 
She lakovi za nokte.

Imaju divne boje i cena je oko 70 dinara,sto je odlicno!
Mana je sto se previse sporo suse i brzo trose.Morate da stavite 3 sloja kako bi sve bilo lepo.I nakon toga nikako ne moze da se osusi.Mozda je dobar za takcanje po noktima ,ali ne znam,jos nisam probala.


Zatim su tu ovi Essence ruzevi.Nijanse su im divne kao i pigmentacija.Ali meni nikako nisu dobri jer se brzo skinu.Uzas.Cula sam puno toga lepo o njima ali meni nisu dobri.ne znam za ostale.



 


I tu je Eveline korektor u stiku koji ste videli u proslom postu.

Crvenilo odlicno prekriva ali mu je tekstura uzasna! Ne prepocujem ovo da kupite jer se ne isplati.Ja imam osecaj kao da sam plastiku stavila na lice,ako zelite jeftin a dobar korektor onda preporucujem Essence korektor u stiku.

4 коментара:

  1. Lijepo napisan post, nisam probala ni jedan od proizvoda. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/avon-haul.html

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! ☺

    javelina03.blogspot.com - Novi post ♡

    ОдговориИзбриши
  3. Iznenadila si me s Essence ruževima. Meni je dugotrajnost okej, pokušaj da ih setiraš s maramicom i bezbojnim puderom :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imamo istu deku! hahaha :D
    Ne znam, što se Essencea tiče, ja sve nanesene ruževe ionako malo mattiram kamenim puderom, pa oni duuugo stoje. Meni su dobri. :) A ostale proizvode nisam probala. Posije ovog posta vjerovatno i neću haha

    ОдговориИзбриши