среда, 4. мај 2016.

Kako do duzih trepavica?

Hej!
Zdravo svima,danas cu da vam pokazem nekoliko nacina koje mozete da koristite za svoje trepavice.Ako imate problema sa opadanjem trepavica ili vam se samo ne svidja velicina,onda bi ovo pomoglo!

Ulja.
Ovo je prirodan i najbolji nacin da se dodje do dugih i zdravih trepavica.Pricala sam vam milion puta o ricinusovom ulju ,pa sam sigurna da ste barem jednom culi za njega.To je ulje koje pomaze pri rastu dlake,sto znaci da je odlicno za rast kose ,obrve pa tako i trepavice.Probala sam ga na svim navedenim oblastima i svuda je pomoglo! Tu je i maslinovo ulje ,koje ja nisam probala,ali sam dosta citala da pomaze tako da vec planiram da probam!








Vitamini.
To je nesto jako bitno i za zdravlje pa i za ostatak svega na nasem telu.Najvise sto treba da koristite su vitamini B i D i E



Vazelin.
Ovo sam videla na yt da pomaze pri rastu trepavica i planiram da probam! Pomaze i oko noktiju tako da ce biti odlicno.Ako je neko vec koristio vazelin neka napise svoje misljenje.







4 коментара:

  1. Ja sam probala vazelinu, ali nije pomogao baš pri rastu trepavica već ih je samo ojačao :)

    ОдговориИзбриши
  2. sjajan savet!
    molim vas kliknite ovde:
    http://www.romwe.com/Embossed-Faux-Leather-Trapeze-Bag-Light-Blue-p-160930-cat-692.html?utm_source=highheelpoodl.blogspot.rs&utm_medium=blogger&url_from=highheelpoodl

    ОдговориИзбриши