петак, 12. август 2016.

Switzerland Beauty Haul - drugi deo


Hej.
Evo me ponovo.U proslom postu sam vam rekla da ce biti favorita ali cu ipak da ubacim drugi deo haul-a.Drago mi je da vam se svideo prosli post sa slikama iz Svajcarske,bice jos 2 dela!
Sledece nedelje odlazim na more pa cu vam i tamo slikati i bice i post o tome,naravno ako se slazete. :)
Pa da pocnemo..

Nikada nisam imala ovakve essence senke za oci,ali mi je mama kupila pa sam htela da je probam.Meni se svidja kako je pigmentovana,inace sve essence senke su takve.Jedino sto mi se ne svidja kod njihovih senki za oci je kvalitet same palete,ne boje,pigmentacija vec pakovanje,jer se meni brzo razbiju.Ali ako trazite jeftine a dobre senke,to su essence!





Kupila sam ovu Catrice cetkicu jer sam htela da isprobam i njihove cetkice.Ima deo za blendanje sto se meni jako svidja!A ovaj drugi deo je jako tanak i odlican za ajlajner u gelu.Cetkica je odlicna,ja sam jako zadovoljna! Sve preporuke.




Catrice lak za nokte.Htela sam da probam mnogo njihovih proizvoda jer znam da ih u Srbiji nema,ali sam cula da dolaze polako pa se radujem!
Ovo je mat lak u nekoj nude roze boji.Jako je lepa boja.

Trebao mi je i novi uvijac trepavica jer se onaj moj vise ne radi kako treba,kida mi trepavice i uopste ih ne uvija.Ovaj mi je odlican! Ne morate da drzite ni minut da bi se uvile,dovoljno je jednom da pritistene i dobije odlican efekat!
 



Ovo sam dugo zelela,nesto za ciscenje lica.Odlicno je za skidanje mrtve koze sa lica kada se umivate ujutru.Mozete i sa njim trljati lice,a mozete i neki gej njime utrljavati.Odlicno je,ima dve strane,jedna je ova ljubicasta sa gumom a druga je ova bela mekana.



















Trebalo mi je i ovo.Uvek sam koristila one sundjercice,ali je sa njima pretesko da se bilo blenda,pa sam odlucila da napokon kupim beauty blender.Ovo nije original,naravno,prvo cu probati sve ove kao kopije jer ne zelim da odmah dajem velike pare za originalni.Ovaj je dosta tvrd,ali je okej sa pocetak.Kupila i onaj Aurin jer je meksi pa cu videti.

















Ovo sam takodje trazila jako dugo!Gledala sam po online sajtovima ali nisam ni na njima naletela na ovo.Meni se mnogo svidjaju jer ja obozavam da radim sa noktima.Ovo ima i kod nas pa preporucujem da kupite ako volite da se bavite noktima! :)




















Opet Catrice.Izvinjavam se sto vam ovako stalno mesam.
Htela sam neki krem bronzer,pa sam se odlucila za ovu paleticu.Nisam cula nista o njoj,pa sam odlucila da je probam.Ove svetlije nijanse su odlicne,a ove tamnije i nisu bas najbolje kao svetlije.Tesko se blendaju i onda imate onaj jak pigment na licu.Mislim,nekom je to odlicno,ko voli da ima jake konture,ali ja to na sebi ne volim.Tako da,ako zelite jako konture ovo vam preporucujem. :)








 



I zadnje za ovaj post je essence maskara.Ovo je njihova nova maskara i htela sam da je probam.Ja volim njihove maskare,ali ne svidja mi se sto kada stavim nekoliko sloja onda mi trepavice izgledaju uzasno.Tacno je da su od essence maskara trepavice gusce i duze,ali u vise slojeva nikako.Za one koji stavljaju po jedan svoj maskare,preporucujem essence! Ali za nas koji volimo dramaticne trepavice onda prepocujem maybelline maskare,one su malo skuplje,ali odlicne!








15 коментара:

  1. Essence senke jesu najbolje u tom cenovnom rangu, ostale proizvode nisam probala, ali mi deluju jako zanimljivo :*
    https://thewhiteandgold.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Ta čistilica za lice mi je bas zanimljiva. Probaj ebelin beauty blender, nije loš za tu cenu.

    mirjanasite.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post,slike su super.Nista od ovih stvari osim essence maskare nisam probala.Catrice nazalost ne postoji u Srbiji ali sam cula da je odlican brend sto se tice lepote,sminke..

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Haul je odličan, astavri koje si kupila je odlična. Naravno da se slažem da nam pokažeš slike kad ideš na more i jedva čekam drugi post slika iz Švajcarske.

    Ako želiš posetiti moj blog, i pročitati moj novi post, to možeš uraditi klikom ovde.

    -Šehada xx

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Super post, odličan haul. Slažem se što se tiče maskara, imam jednu od Essenca i baš bude užas kada stavim više od jednog sloja pa planiram kupiti Maybelline maskaru :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  7. Wow, odličan haul, taj catrice lak je presladak, nažalost ta nijansa nije dostupna kod nas :/ ili je bar ja nisam vidjela. SVe u svemu super haul

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Beauty blender sam skoro nabavila, tako da nemam neki utisak. ❤ Lak je stvarno prelepe nijanse. ❤❤
    <3333333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.com - NOVI POST o otmici Marine Joyce

    ОдговориИзбриши
  9. Super haul :)
    Zapratila sam te,bilo bi mi drago da uzvratis :)

    http://tamaraslifestyletips.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Divan post draga <3
    Pratim te,nadam se da ćeš uzvratiti .

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Super haul!Ova paletica korektora izgleda predobro!

    Uclanila sam se na tvoj blog,pa uzvrati. funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  12. ajme blog ti je predivan! *-*
    Jako mi se sviđaju sjenila *-* Super post ♥

    kreativanblog.blogspot.com - ♥♥

    ОдговориИзбриши
  13. Sve izgleda predivno,paletica korektora je jako zanimljiva...
    Pratim te odavno,volela bih da uzvratis kao sto si rekla <3
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Odličan haul!Najviše mi se sviđa paleta za konturisanje jer sam opsednuta konturisanjem ♥

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши