понедељак, 18. септембар 2017.

Saveti pri kupovini

Hej!
U danasnjem postu cu vam napisati nekoliko saveti kada je soping u pitanju jer je na blogu mnogo devojka, a mi sve volimo soping, mozda cak i previse..
Mislim da nikada nisam pisala post na ovakvu temu, pa eto zasto da ne!




Sredite garderober

Kako ne bi potrosili mnogo novca pri kupovini najbolje je prvo srediti garderober da bi videli cega imate najmanje i sta bi voleli da dodate. 
Ja obicno nemam apsolutno nista da obucem i uvek samo kupujem i onda nemam dovoljno mesta u garderoberu, tako da je najbolje pogledati cega imate previse kako bi to izbegavali prilikom kupuvine.






Obucite se tako da vam bude udobno

Ako u sopingu provodite mnogo vremena najbolje je obuci neke trenerke i patike, nesto u cemu vam je najudobnije. Mene puno puta stopala bole od tolikog hodanja, pa zato uvek obujem neke udobne patike. 
Soping vam je bukvalno kao kardio haha!
Ono kada u sopingu vise smrsas nego radeci vezbe.. moj zivot.








Isprobajte vise velicina

Ja uvek uzmem S velicinu i nekada se zanesem jer nisu svi modeli isti. Ja volim uske majice ali nekad ce vam lepse stajati a biti udobnije kada obucete nesto malo sire. Ako nosite velicinu S onda u kabinu za presvlacenje ponesite i velicinu M da bi videli sta vam bolje stoji.



Odredite budžet

Ako ne zelite da previse potrosite novca najbolje je odrediti budžet da bi tacno znali koliko vam je novca na sta otislo. Puno puta mi se desilo da pogledam racun na kraju i budem 'MOLIM????! Nisam ja ovo potrosila, ne..'






Probajte sve

Sve sto zelite da kupite obavezno probajte, jer ako na lutkama u izlogu predivno stoji ne mora znaciti da ce i vama. Cak i ako ste lenji probajte! Meni se mnogoo puta desilo da ne probam i onda dodjem kuci i dodje taj period kada zelim obuci tu haljinu koju nisam probala i onda vidim da mi stoji uzasno, a bacili ste samo novac i onda je morate nositi na sivenje i ostalo. Gubite samo vreme, a mozete je probati za minut.






Nadam se da vam se post svideo, ovu su bili neke saveti koje i vi sigurno znate ali neka vam ovo bude podsetnik za sledeci soping.

Da li vi pratite neke od ovih saveta?



9 коментара:

  1. Veoma originalna tema za post, doavno nisam citala nista slicno. Jako interesantne cinjenice, ali veoma istinite i realne! Jako koristan post.

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, vrlo koristan i poučan. Ja sam već duži vremenski period upoznata sa ovim savjetima i mogu reći da mi mnogo pomažu prilikom kupovine. ♥

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Jako koristan post! I jako originalan, stvarno. Super si sve napisala.

    cloudines.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post, slažem se sa svime, a savjeti su stvarno dobri. Ja najviše volim srediti ormar, baš iz tog razloga da vidim šta imam, šta nosim, šta ne, šta mi treba, a šta ne. Još jednom super post

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Veoma interesantan, edukativan i originalan post. Najviše se slažen sa onim "Shopping is my cardio". Verovala ili ne, ja sam danas prešla 10km da kupim neke helanke, jer nisam pošla znajući šta ću da kupim, nego eto čisto... Jesam zadovoljna njima, ali otpale su mi noge. Bukvalno. Osećam trne u stopalima dok ovo pišem. :D Osobama poput mene (a čini mi se i tebe) preporučujem da obuju patike, a ne sandale kao ja danas.
    Hvala na savetima. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, savjeti su baš dobri i korisni! Ja uvijek isprobavam sve, a najveća greška koju radim je da obučem neke uske traperice i onda je čista muka kada ih stalno skidam i oblačim zato što isprobavam novu odjeću☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  7. Apsolutno se slažem sa svim savetima, i svakako ne može ništa da prođe pre nego što probam, nikako ne kupujem dok ne pogledam kako mi stoji. :D

    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post! Blog: https://onlymaja.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши