петак, 6. новембар 2015.

Kako se lakše probuditi ujutru?

Zdravo svima. :)
Danas želim da vam napišem post o tome kako da se lakše probudite.Kada je budjenje u pitanju to je nama veliki problem! Pogovoto ako se morate buditi rano ujutru zbog škole...

Ja ću vam napisati nekoliko primera kako da vam jutro i budjenje postanu lakši!

Pripremite sve pre spavanja! 
Spavanje možete produžiti veoma dugo ako sve spremite pre spavanja.Najbolje je da knjige za školu spakujete uveče pre spavanja,kao i da odaberete šta ćete obući.


Nemojte legati kasno!
Ovo je meni jedan od najvećih problema jer jednostavno ne mogu sebe naterati da odem rano na spavanje.Probajte da ne spavate tokom dana i da slobodno vreme provedete u šetnji ili raditi bilo šta što će vam potrošiti energiju jer ćete tako brže zaspati!



Pre spavanje izbegavajte mobilni telefon,TV i laptop!Takodje je i ovo jedan od mojih velikih problema jer jedino uveče nadjem slobodno vreme za fejs i ostale društvene mreže.Ako volite čitanje onda pre spavanja možete čitati neku knjigu ili časopis,ako koristite mobilni telefon,TV ili laptop trebaće vam mnogo više vremena da zaspite.

Ujutru odmah čaša vode!Kada odlazite na spavanje najbolje je da ponesete jednu čašu vode i ostavite je u sobi,Kada se probudite prvo što možete uraditi je da popijete vodu jer će vam ona pokrenuti cirkulaciju i ona će vas razbuditi.

6 коментара:

  1. Super slike. Post je odlićčan . Molim te da posetiš moj blog, učlaniš se i komentarišeš ako ti nije problem. Hvala unapred.

    http://emilittleworld.blogspot.com/2015/11/outfit-autumn.html

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post, ali meni ništa od toga ne pomaže. Velika sam spavalica i mogla bih da spavam večno :) Čak i ako legnem ranije, imaću jači san i biće mi teže da se probudim ujutru za školu.

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Ja inace nemam problema s tim. Lako se ustanem. Ne mogu spavati duze od 8:30, 9 maksimalno, uvijek se probudim oko 7, nekad u 6 i tako. Navikla sam zbog skole.
    Al mislim da je umor najbolji za otici ranije u krevet, bas to, neka setnjica il tako nesto :)
    Mislim da ce ovaj post biti nekome od pomoci, mogu ti reci, jako zanimljiva tema za pisanje :) <3

    http://myfirsttextvm.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam naučila da ustajem bez nekog većeg problema. Uveče pripremim šta ću obući i spakujem torbu. Legnem već oko 22h. Ujutru kada ustanem skočim čim čujem alarm, odmah u WC na umivanje, posle se brzo obučem i uradim ostale stvari, tako da sam sad već apsolvirala ustajanje. :D Korisne ideje definitivno, svi bi lako ustajali kada bi ih se pridržavali. :D

    Anja's diary

    ОдговориИзбриши
  5. Divno napisan post! Dala si nam odlične savete. Većine njih se već pridržavam. ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши