четвртак, 5. јануар 2017.

Favoriti 2016.

Hej!
Ove godine pocinjem sa favoritima.Pokazacu vam proizvode koje sam koristila tokom  prosle godine.Neke od njih cu vam preporuciti za koje mislim da nisu skupi a odlicni su!

Pa da pocnemo.



Prvi je Catrice korektor za koji sam sigurna da je vecina vas culo.On je menju najboljim korektorima jer ga puno njih hvale pa tako i na blogu.Ne znam tacnu cenu jer ga nisam kupila u Srbiji pa mozete pogledati na internetu ali za ono sto on daje cena je odlicna! Ako ste u mogucnosti da ga nabavite preporucujem.





Drugi proizvod je Maybelline maskara za koju takodje mislim da je vecina vas culo.Ja sam je kupila odavno i zaista dugo traje,a koristila sam je svakog dana zbog skole.Cena je oko 700-800 dinara ako se ne varam,jeste malo skuplja ali stvarno daje odlican efekat.Trepavice budu mnogo duze i gusce od nje.Ovo takodje preporucujem ali ako ste pocetnik onda mozete probati i Essence maskare,koje su duplo jeftinije a odlicne!





 

Treci proizvod je Catrice puder Even Skin Tone.Ovaj puder je preporucila blogerka Iva koju sigurno svi znate! Cula sam da se rasprodaje i da nece vise biti u prodaji,pa sam pozurila da ga kupim i bio je na bas velikom snizenju.Odlican je,onako nije grub a ni tecan,nesto izmenju i odlican je! Lako se blenda! Njega isto nisam kupila u Srbiji pa ne znam kolika je njegova cena bila,ako ga mozda i dalje prodaju eto jos jedan proizvod koji bi mogli da prodate od Catrice.




Zatim ..ponovo Catrice.Obozavam njihove proivode kao sto vidite.Ovo je trebalo da bude bronzer jer kada sam videla nijansu nisam obracala paznju sta pise pozadi,Ali okej,odlican je kao bronzer,ostaje dugo na licu.Ja ga stavim pre skole i kada se vratim oko 13-14h on je i dalje na mestu,tako da sve pohvale.Jedino mi se nesvidja sto daje taj narandzasti ton,ako to neko ne voli onda ne bi trebalo da proba ovaj proizvod.





Evo neki proizvod koji nije Catrice!
Sada je to NYX i u pitanju je  kao baza za maskaru.Ovaj proizvod produzuje trepavice i ostalja beo trag i nakon njega se stavlja maskara.Meni on samo produzi trepavice vise nego sto one budu gusce.Cena je oko 700-800 dinara sto mislim da je malo veca za ovaj proizvod nego sto on daje,pa mozete da pogledate i od ostalih brendova bazu za maskaru jer mislim da imate i jeftinije.

Zatim Essence,prvi od njih.
Odavno sam kupila ovaj proizvod cak je bio jedan i od prvih kada sam pocela sa sminkanjem.Nisam ga koristila,ne znam zasto ali posto svaki proizvod ima rok trajanja odlucila sam da pocnem da ga koristim pre nego bude kasno,Vidi se razlika razlika kada se koristi baza za senku i kada nemate bazu,senka je dosta vidljiva i nije potrebno budu proizvoda na cetkici ako vasa senka nije toliko pigmentovana.Ovaj proizvod je jako jeftin tako da ga preporucujem,imate i skuplje brendove ovih baza za senke ali ovaj super odradi posao tako da ovo je jedna velika preporuka!



I zadnji proizvod koji mi je ujedno i omiljeni je ovaj parfem.O njemu necu puno govoriti jer ga nisam toliko koristila bas zbog toga sto je jaci parfem i odlican je za zimu samo ako mene pitate.Miris je jak ali stvarno je lep,ovo je jedini parfem kod kojeg mi se jak miris svidja,inace sam ljubitelj onih vocnih i slatkastih parfema. Ovaj proizvod necu preporuciti jer je cena jako visoka i mislim da mozete naci mnogo jeftiniji parfem koji ce se vama dopasti!




Nadam se da vam se svidjaju proizvodi!
Koji vam se od njih najvise svideo?

 

7 коментара:

  1. Ja imam isti bronzer, iako pise da je puder, ja se nekako drzim toga da je bronzer haha. Jer ipak je pretaman za puder, tako da ga ja koristim kao bronzer i super mi je. Nije bas prenapadan. Catrice korektor je fantastican. Ostale proizvode nisam isprobala ☺
    Post je super!

    MMara

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post!Sve najbolje u ovoj godini.Ja iskreno ni jedan od ovih proizvoda nisam imala prilike da nabavim.Taj Catrice korektor su mnogi hvalili,a posto ga nema u Srbiji razmisljam da ga narucim i isprobam.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Od svih proizvoda koje si nam ovde prikazala, imam samo Catrice corector, i veoma sam zadovoljna njime. Za ostale proizvode sam cula, ali ih isam isprobala. Verujem da su kvalitetni
    Novi post na mom blogu. U pitanju je saradnja: LifeInMyStyle

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, slike su super. Catrice kamuflaža mi je također favorit, a o ovoj maskari sam čula same pohvale. Super proizvodi☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Opet vidim Catriceovu kamuflažu i definitivno si ju moram kupiti što prije. Meni je ova maskara malo čudna za moje trepavice tako da ju i ne koristim previše, ali ono haha. Super post! :)❤

    sretnisanjar.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Odlični favoriti, neke od proizvoda sam i sama koristila, lady milion parfem mi je dugo vremena bio veliki favorit, a o catrice tečnom puderu da i ne pričam, imam ga još jako malo, a žao mi je što se više ne prodaje i ja sam ga pokupila na sniženju xd

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post
    zapratila sam te molim te uzvrati <3
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши