четвртак, 9. фебруар 2017.

Beauty Life Hacks

Hej!
Danas vam pokazujem savete kada je u pitanju sminka.
Najvise volim da vam pisem ovakve postove jer zaista imam mnogo savete koje bih podelila sa vama.


Verujem da znate koliko proizvoda ostane u bocici iako vi ne mozete izvuci taj proizvod.
Meni se to desilo i sa BB kremom i sa puderom i korektorom.
Ako je bocica plasticna onda skinite poklopac i uzmete neki stapic,to moze biti i drugi kraj od cetkice koji cete prethodno oprati kako ne bi dospele bakterije,samo gurnete stapic unutra i verujte da cete izvuci dosta proizvoda!Onda samo stavite na lice i jednostavno nastavite ceo proces.
Ako je u pitanju BB krema ,ona se uvek prodaje u onim mekanijim pakovanjima,mozete makazama iseci ugao od vrta i izacice vam dosta proizvoda.
Tako da ne morate da bacate cim ne mozete da izvucete proizvod,verujte mi da je u bocici jos proizvoda samo ga morate izvuci!







Kada je vruce svi se znojimo a najgore je kada na sebi imate sminku,
Postoje posebne maramice koje skidaju znoj pa cak i dok imate sminku ali ako njih nemate mnozete koristiti obicnu maramicu.
Sve sto je potrebno je da uzmete onaj jedan sloj od maramice i blago utapkavate po licu,nemojte nikako vuci levo-desno ili gore-dole jer ce se vasa sminka razmazati.




Kod korektora,kada ga nanesete,ispod oka napravite jedan trougao a ne one tackice.Jer iako stavite te tackice na podocnjake opet nece biti dobre prekriveno kao i kada stavite u obliku trougla.
Zatim,nikada nemojte korektor vuci levo-desno vec ga utapkavajte prstom ili blenderom ili cetkicom.
Ako ga vucete levo-desno samo cete skinuti proizvod.



I zadnje.
Puno puta vam se desi neka nepravilnost od sminke,bilo da je od maskare ili senke.
Uvek se prvo dohvatite stapica za usi,ali nemojte njih koristiti jer njima skidate i puder ispod.
Najbolje je uzeti cetkicu za obrve i onda skinuti maskaru na licu ako vam je ostala,tako necete skinuti i puder ispod kao sa onim stapicima.




Nadam se da vam se post dopao.Ako jeste recite mi da li zelite jos ovakvih postova i da li ste neke savete upotrebili!

5 коментара:

  1. Ovi saveti su mi mnogo pomogli. Definitivno treba da radiš još ovakvih postova, jer ti baš idu od ruke. Mnogo lepo si ih napisala. Izabrala si prave life hackove za ovaj post. Sada ću sigurno znati šta treba da uradim ako pogrešim sa maskarom. Uvek je skidam sa štapićima za uši, ali nisam primetila da se i puder skida. Ali sada ću obratiti pažnju i skinuti ih sa četkicom za obrve. Što se tiče korektora, mislim da je to jedan od boljih life hackova, jer verujem da mnogo pomaže. I na kraju što se tile BB krema i pudera, taj savet mi je bio od velike pomoći. Uvek sam bacala sve stvarčice koje više nisam mogla da izvučem iz tube ili iz nečega drugog i nikad ih nisam koristila do kraja jer nisam mogla da ih izvučem. Sada će mi prvi savet veoma pomoći.
    Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ОдговориИзбриши
  2. Predivni savjeti i molim te da se potrudiš i pronađeš više vremena za pisanje ovakvih postova jer to radiš savršeno. Iako ne koristim toliko pudere, najčešće nanosim podloge i BB kreme, ali nekada i puder nanesem samo ispod očiju, jer mi je koža veoma suha i onda puder je dodatno isuši pa se osjećam kao da mi je neko zategao lice, da ne kažem kao naduvani balon :D, ali vjerujem da će mi ovaj trik sa maramicom dosta pomoći.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  3. Ja uvijek prvo podem za stapicima za usi. Ali, sada, probat cu i ovo sa cetkicom :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Super savjeti! I ja ih koristim :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Odlični savjeti, volim ovakve postove jer uvijek saznam nešto novo, što nisam znala, a i nešto što mi može pomoći u daljenjem šminkanju :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши