среда, 1. фебруар 2017.

Favoriti Januara

Hej!
Posto je vec kraj meseca odlucila sam da vam pokazem svoje favorite i proizvode koje sam najvise koristila tokom prvog meseca ove godine.


Nikada pre nisam korstila bazu sa senke ali to mi je bila i najveca greska.Ovo je Essence baza za senku i ona je i medju prvim proizvodima koje sam ja i kupila kada sam pocela da se sminkam i nikada je nisam ni koristila jer sam smatrala da ne radi nista.Greska! Ovo je apsolutno najbolja baza i jako jeftina a posao obaci odlicno.Kada je ja stavim i preko nje senku ,tokom celog dana meni senka stoji na mestu,uopste se ne skine! Kada je ne koristim nikada ne nadjem senku na ocima kada se vratim iz skole..
Postoje i mnogo skuplje baze ali ova odlicno obavlja posao i ovo je jedna velika preporuka!



Zatim korektori.Ovo su moja dva omiljena korektora.Sigurna sam da ste culi za ova proizvoda.
Catrice sam potrosila,kao sto vidite,potpuno unisten i potrosen.Jako sam zadovoljna Catrice proizvodima a pogotovo ovim korektorom.
Maybelline Instant Anti-Age korektor je takodje najbolji,cak bolji i od Catrice ali je skuplji i ne moze se naci kod nas na Balkanu.O njemu vam nemam sta reci jer sam sigurna da znate koliko ga hvale.






 Jos jedan Maybelline proizvod,a to je maskara za koju ste sigurno culi.Mnogi je hvale i zaista i zasluzuje te pohvale,ja sam je skroz potrosila i ostala je vrlo vrlo malo pa mi sada ne daje toliko pozitivan efekat na trepavicama jer je osusila i potrosila.
MaxFaxtor maskara,ovo je najbolja apsolutno najbolja koju sam probala.
Nakon jednog sloja meni se trepavice podignu i dobije toliko volumen! Kao i duzinu.Ona je na skupljoj strani nego Maybelline ali stvarno odradjuje posao kakav treba! Sve preporuke za obe maskare.




Ako me duze pratiti na blogu znate da mi je omiljeni Rimmel Stay MATTE.
Ali on se potrosio i odlucila sam da probam Golden Rose jer ga mnogi hvale a i jako je jeftin pa sam htela da probam.Iskreno ne znam sta da kazem o njemu ,stalno ga uporedjujem sa Rimmel i onda mi nikada nije dobar..ali sve u svemu dobro odradi posao i jedina mana je da se sporo trosi ali ovako ako ste pocetnik onda je ovo savren puder u prahu za vas!







Catrice prajmer.
Ovo je prvi prajmer koji sam ja probala i stvarno sam zadovoljna.Kada ga ne koristim osecam da mi puder ulazi u pore i jednostavno gusi moje lice,a ovo kao da mi stiti lice i stvarno je odlicno!
Ostavljao beo trag ali kada se razmaze onda je skroz providan i trebate sacekati barem minut da se osusi pa da stavite puder.



Koji vam se proizvod najvise svideo?





4 коментара:

  1. Sve ove proizvode želim probati,samo ne MaxFactor maskaru i Golden Rose puder i drago mi je da sam sada ćula tvoje mišljenje o ovim proizvodima!Predivan post. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristla ove prozvode, ali sam čula sve najbolje o ovim korektorima, tako da ih i ja namjeravam kupiti :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  3. Super post draga! Jako volim čitati favorite pogotovo jer onda pronađem neke proizvode koje još nisam isprobala, a u ovom postu sam čula puno pohvala za korektore tako da ću ih uskoro i ja isprobati <33
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This Is My Life

    ОдговориИзбриши
  4. O svim proizvodima sam čula sve najlepše, ali najviše sam slušala o korektorima, pogotovo ovaj od Catrice. Favoriti su predivni. Neke sam koristila a neke ne, ali verujem da su svi veoma kvalitetni. Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ОдговориИзбриши