понедељак, 14. август 2017.

Moje preporuke - Balea

Hej.
Pre svega zelim da se svima zahvalim na predivnim komentarima ispod mog zadnjeg posta.
Hvala vam mnogo, stvarno mi je bilo bolje dok sam ih citala. Zelim se svima vama podjenako zahvaliti kako na vasem blogu u komentarima tako i na instagramu. Hvala vam jos jednom svima.

Odavno vec zelim objaviti ovaj post ali nikako da se odlucim ili da odaberem proizvode.
Pre svega sam se odlucila za Baleu jer je ima odlicne preparate a tako je i cena povoljna.'




Ovo je stvarcica za kosu, za rascesljavanje. Ja je ne koristim toliko u tu svrhu vec vise da mi krajevi budu mekani i glatki. Ovo stavljam pred spavanje, nakon sto operem kosu. Meni ceo krevet mirise na kokos i bresku. Takodje ovaj miris osvezava i smiruje, barem je tako meni. Kosa takodje ostaje mirisljava a krajevi su jako mekani! Takodje, jako se sporo trosi, zaista. Ja ovo imam mozda pola godine i ostalo mi je pola, a uopste ne pazim koju kolicinu stavljam na krajeve, bas ih natopim.


Cena je oko 200 dinara.









Serum za masnu kozu.
Ovo sam kupila bas skoro, pre nekih mesec dana. 
Nisam bas toliko verovala da ce mi ovo pomoci jer je zaista bilo jeftino, nekih 250 dinara.
Ovaj serum smanjuje mitisere, masnocu koze i ono uzasno presijavanje na sunci, kao sto smo umesto pudera u kamenu stavili hajlajter. 
Koriste se ujutru na cisto lice i uvece. Zaista brzo upija, u pocetku mi je koza bila onako zategnuta i imala sam lepljiv osecaj na licu ali sada nije tako, valjda je potrebno da se naviknes. Sve u svemu, ja se od ovoga ne prosijavam, bubuljice su mi se povukle kao i crvenilo.






Trakice za mitisere.
Ovo je jedino sto meni moze izvuci mitisere. Probala sam one crne maske, mnogo njih zaista i one mi ili nista ne izvuku ili nesto vrlo malo.
Ovo mi zaista pomaze, postoji ovakva varijanta i za nos, ovo je samo za branu i izmedju obrva.
U ovom pakovanju dobijate 6 ovih trakica koji prate oblik brade i oblik izmedju obrva tako da je to odlicno. Mirise na mentu, sto je meni smetalo ali mi je kasnije poslao osvezavajuce.
Za ovo imate sve preporuke ako vam crne maske ne pomaze.
Cena je oko 300 dinara, ali na snizenjima mozete naci i za 150 dinara.






Uh, ne znam ni da li sam ovo trebala da ubacim jer je ovo nesto najbolje na svetu ali je limitirana kolekcija. Nadam se da mozete ovo naci u nekom Dm-u jos uvek..mozda je ostalo.
Ovo je sprej koji rashvaljuje, mirise, cisto i vocno, imate osecaj da se na plazi.
Mozete ga prskati i na telo i na odecu. Ostavlja sljokice na kozi i zaista se ne skidaju, tek nakon pranja.
Takodje garderoba izgleda tako slatko sa ovim sitnim zlatnim sljokicama.








Losion telo.
Sa kokosom naravno, pa Boze moj. Imam sampon sa kokosom, masku za lice sa kokosom, labelo, cak i osvezivac za prostorije u kuci. Morala sam imati i losion za telo.
Pakovanje je ogromno, ima 400ml i kosta svega 200-300 dinara. Jako je tecno pa bi morali da pazite, koza brzo upija proizvod vrlo brzo. Ja sam ga kupila pre mozda 5 meseci i tek sa  na pola, potrebno vam je zaista malo ovoga jer se bas razmazuje. Takodje cela soba vam mirise na ovo, moja cimerka kada udje u spavacu sobu uvek komentarise kako predivno miris. Imate sve preporuke!





Kremica za stopala.
Ovo kosta 119 dinara, verovali ili ne.
Ja sam ovo kupila pre sigurno 6 meseci, koristila sam svako vece, i to sam bas natopila stopala, uopste nisam stedela na ovome. Kao sto vidite, potroseno je, jedva izvlacim nesto iz njega, jer nikako da odem i kupim ponovo neku kremicu. Ovo vam nece pomoci da vam pete budu mekane ako imate zadebljanu kozu, ovo je kremica koja je zaista potrebna za negu stopala, ako ne volite da ih negujete i da im se previse posvetiti preporucujem vam ovu kremicu jer smatram da je bitno imati makar neku malu negu stopala.



Ali ako zelite da se posvetite svojim stopalima onda bih vam preporucila ovaj sundjer od sumpora.
On je jako tvrd i odlican za uklanjanje tvrde koze na stopalu. Potrebno je lagano praviti male krugove po mestu gde vam je zadebljana koza. Cena je oko 150 dinara.





Nadam se da vam se post svideo,

Preporucite mi neki brend kome bih posvetila ovakav post.
Moze to biti i nesto vezano za sminku, sta vi zelite.

16 коментара:

  1. Super proizvodi, jako volim Baleu! Meni su najbolje njihove kreme za ruke i losioni, mirišu predivno☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  2. ı love balea protucs , thank you for sharing ...

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je Balea super,i nije previše skupa i može se naći dosta povoljnih stvari.Definitivno moram oprobati ove trakice za mitisere i ovo za raščšljavanje jer mi to stvarno treba.Super post,divno si sve objasnila!

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  4. Ja nazalost nemam Dm u svojoj blizini (u gradu i okrugu), ali moram reci da kad god psoetim Beograd ne mogu da odolim a da ne svratim i kupim nesto od proizvoda. Konkretno ove nisam isprobalaa ali mi izgledaju veoma interesantno i korisno,rado cu ih nabaviti za sebe. Odlican post, draga, veoma itneresantne slike.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  5. I JA OBOŽAVAM KOKOS!
    Baš super post,full koristan.Definitivno obožavam Baleu i njene proizvode,odlični su,a tako jeftini.Baš sam uživala čitajući! :)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  6. Odlične fotografije i recenzija. Mnogo volim baleine proizvode, pogotovo gelove za tuširanje :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  7. Nema na cemu draga moja! Samo da se osjecas bolje!
    Ovu prvu stvarcicu za kosu moram kupit, kada sam procitala ovo da sve mirise na kokos i breskve... Samo zamisljam taj savrseni miris! Probala sam ovu kremu za stopala, meni je dobra, super mi je sto se brzo upije.
    Nisam isprobala ovo cudo od sumpora, meni to nekako uvijek pregrubo izgleda pa ja koristim onu njihovu turpiju najobicniju ☺.
    Kod njih mi se najvise svida to sto zaista ima mnogoo izbora, nisu skupi , a sve mirise predobro ☺
    Odlican post i hvala ti na preporukuma ❤

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajn post draga! Nisam koristila tako puno Baleinih proizvoda. Koristila sam njihove kupke i onaj svetlucavi losion za telo, ali i tim proizvodima sam oduševljena. ♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  9. Bas steta sto u mom gradu nema ni jednog Dm marketa, jako bih volrla da isprobam neki proizvod. Svakako, sjaj post.❤



    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Obožavam dm i jedan je od meni dražih drogeria. Pored toga napravila si predivnu selekciju Balea proizvoda i zaista mi je drago da sam je pročitala. Obožavam kokos, ali nikada nisam isprobala tečnost za raščešljavanje, no dopada mi se to što si pomenula da je dobra za vrhove, a i da opušta tako da prvi odlazak u dm ovo čudo će postati moj noćni saputnik :D
    Što se tiče ovih trakica ja sam isprobala one njihove trakice za mitesere ali za predio između obrva i nikako mi nije odg. Više mi je rasčupalo obrve (bar nešto :D) nego što je izvuklo mitesere.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  11. Jako mi se dopadaju Baleini proizvodi, drago mi je da si i ti imala pozitivna iskustva. Trakice za mitesere su i meni mnogo pomogle, no više ih ne koristim toliko. Morat ću isprobati ovaj serum za masnu kožu!
    Svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Great post!

    https://airidamatulevic.blogspot.lt/
    https://www.instagram.com/cocoairida/

    ОдговориИзбриши
  13. Stvarno mnogo koristim Balea kozmetiku, tako da su mi svi ovi proizvodi poznati, tj. sve sam koristila. Prilično sam zadovoljna. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  14. Super post! Obožavam većinu baleinih proizvoda,posebno si me zainteresirala za prvi proizvod jer već dugo pokušavam pronaći nešto slično za kosu kako bi mi bila mekša i lakša za raščešljati i mislim da ću ovo svakako isprobati,također sam čula da su trakice za mitesere dosta dobre!<3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  15. I've heard of this brand before but I never got the chance to try it. Thanks for posting! Dr Christian Farthing

    ОдговориИзбриши