уторак, 5. септембар 2017.

Sta se nalazi u mom nocnom neseseru?

Hej!
Izvinite sto skoro nije bilo posta, pocela je skola i onda sam izgubila inspiraciju bukvalno.

Danas cu vam pokazati proizvode koje ja koristim pre spavanja i to je neka moja nocna rutina.




Ricinusovo ulje
Ono sto koristim vec jako dugo jer ricinusovo ulje. O njemu sam vam pisala i poseban post. Pre spavanja ja ga koristim za trepavice kako bi bile duze. Mozete ga koristiti i na kosu, nokte i obrve. Stvar je u tome da pomaze pri rastu dlake. Najbolje ga je staviti pre spavanja jer ja jako gusto ulje.





Balea serum za masnu kozu
I ovome sam vam takodje pisala u jednom postu. Ja ovaj serum stavljam samo na T zonu iz razloga jer mi je taj deo najmasniji i to se preko dana bas vidi, sto me naravno uzasno nervira. Kosta nekih 200 dinara u DM-u. Kaze da smanjuje i mitisere ali meni i ne bas, jedino oko cega mi pomaze je smanjivanje masnoce, odnosno ne prosijam tokom dana.






Maska od kokosa
Kao sto sam rekla, na T zonu stavljam Balein serum, dok na ostatak lica lica stavljam kokosovu maskcicu koja je na bazi vode i odlicna je za masnu kosu jer je nece jos vise izmasniti.
Predivnog je mirisa, bas kao pravi kokos!






Labelo
Ono sto verujem da svako koristi i tokom dana, a to je labelo.
Pre spavanje ja volim da koristim neko masno labelo i da ga stavljam u vecoj kolicini iz razloga jer volim da mi usna budu hidrirana kada se probudim. Ovo je labelo koje sam kupila i Primark-u u Parizu, pa ga nemate ovde. Ali odlicna zamena za njega je obicno originalno Labelo. 







Krema za ruke
Ovu kremicu koristim samo za ruke iako je ovo losion za celo telo. Ovo je Victoria's Secret kremica iz kolekcije za spa night. Ja sam je kupila u Mulleru pa je sigurno tamo mozete naci. Mirise savrseno, kao i sve ostale Victoria's Secret losioni.







Mleko za telo
Ja koristim Baleino mleko za telo vec jako dugo i zaista je nepotrosivo. Jako je vodenkasto pa se lako razmazuje i nije vam potrebno mnogo proizvoda. Mirise savrseno, pa naravno kosos. Meni mirise ceo krevet od ovoga, a nekad cak i cela soba. Uvek me svi pitaju 'Sta to lepo mirise?' kada mi udju u sobu. Cena je oko 250 dinara, sto je jako jeftino za ovoliku kolicinu.





Kremica za stopala
Takodje tu je jos jedan Balein proizvod. Ovo je kremica za stopala koju sam skoro potrosila, mislim da je mogu iskorititi jos jednom i to je kraj. Ona mi takodje jako dugo traje, a nikada nisam stedela na njoj, uvek sam stavljala velike kolicine ove kremice na stopala. Ne otklanja zadebljalu kozu ali je odlicna kao svakodnevna nega za stopala. I njena cena je 110 dinara u DM-u.







Nadam se da sam nekome dala ideju sta moze kupiti u sledecoj kupovini u DM-u ili nekoj drugoj drogeriji. 

Koje vi proivode koristite pre spavanja?

9 коментара:

  1. Stvarno odličan post. Mnogo mi se dopadaju stvari koje si odabrala. Ne koristim niti jedan proizvod, osim orginalnog Labela jer je on jedan od najboljih. Stvarno odličan post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Fotografije su divne kao i svi navedeni proizvodi,ovo mlijeko za tijelo od Balea moram da obavezno kupim!
    Super post.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  3. Odavno nisam citala nista na ovu temu te mi je ovaj post bio i vise nego interesantan. Jako zanimljive stvari, izgledaju mi jako simpaticno i bas neophodno!

    Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična post. Moram priznati da sam i ja ''opsjednuta'' noćnom rutinom, odnosno njegom, te se i kod mene uglavnom nađe neka krema za ruke, lice i slično. Znam da smo pisale o ovom navedenom ulju i ne znam zašto ali nikako da ga kupim i sad si me opet podsjetila, tako da ću sutra otići do dm (čini mi se da se i tamo može pronaći) i definitivno ga kupiti i početi koristiti za trepavicee :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Great post dear :)

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ОдговориИзбриши
  7. Jako zanimljiv blog. Veoma mi se dopadaju tvoji proizvodi... ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    https://style-ladies.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Super blog, svidja mi se. Oican post.

    Pracenje za pracenje? :)

    www.alexandarstanisavljevic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Ni jedan od ovih proizvoda nisam koristila. Svi proizvodi djeluju stvarno odlicno i nadam se da cu neki od njih isprobati. Odlicno pises. :)

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши