субота, 14. јануар 2017.

My Winter Beauty Essentials

Hej!
Nije me bilo nekih desetak dana ako ne i vise pa sam odlucila da vam napokon napisem post!

Danas vam pokazujem neke proizvode koje ja volim da koristim tokom zime i neke cu vam preporuciti.



Prvi su tu ruzevi u tamnijim nijansama.Ja ih nemam puno jer mi se ne svidjaju kako meni stoji ali obozavam tamne ruzeve i olovke.Ovo su neki proizvodi koje ja koristim najvise,imam ih jos mnogo ali sam izdvojila neke koje volim i koje bih preporucila.Golden Rose ima mnogo dobrih proizvoda koji nisu skupi tako da je ovo preporuka kao i Farmasi olovka! 


 
Ja za kosu koristim razna ulja o kojima sam vam pricala u proslim postovima ,ovo mi pokaze da rascesljam kosu i nakon toga kosa mi narednih nekoliko sati mirise po ovome! Miris je onako ne previse sladak ali cist i ima malu dozu vanile.Ne znam tacnu cenu ovog proizvoda ali ovo je definitivno preporukama!




Zatim kremice i ulja.Tokom zime i hladnih dana moramo da koristimo sto vise krema i ulja da bi nam lice i ruke ostale hidrirane.Ova Avon care kremice je bila na akcija pa sam je rado uzela i zaista je ima mnogo.Miris je jako lep! Ali ako ne volite kremice sa mirisima onda mozete jednostavno uzeti Niveu koja ce dobro posluziti tokom zimskih dana!




Parfemi! Tokom zime najvise volim one jace parfeme ali ne previse jake.Ovo su oni koje cu ja koristiti tokom zime i hladnih dana.Naravno vi mozete kupiti neki jeftiniji i onaj koji se vama dopada tako da ove parfeme necu preporucivati zbog cene jer smatram da mozete kupiti mnogo jeftiniji parfem.



I naravno labela.Bilo koja ali tokom hladnih dana nega usana je preko potrebna! Kao i za lice i ruke tako i usne moraju ostati neispucale.





Sta vi koristite tokom zime od proizvoda?

5 коментара:

  1. Odličan post, uzela si odličan izbor proizvoda, neke od istih i sama koristim, kao što je to labello i avon care krema, koja savršeno miriše :D i da priznam meni je najvažnije koristiti kreme i labela za zimu :*

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  2. Slike su ti vrlo lijepe i dosta proizvoda mi se čini vrlo zanimljivo. :D


    itsnina23.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne si stvari izabrala, ruževi mi se najviše sviđaju :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Odlični proizvodi draga! Ja trenutno koristim samo labelo i kremu. :)

    ОдговориИзбриши