субота, 12. децембар 2020.

Balea ulje za kupanje

 Zdravo devojke! Danas pričamo o Baleinoj uljanoj kupki. Kupila sam je pre možda mesec dana zbog suve kože. Imam masnu kožu lica dok je koža tela suva, toliko da se zimi peruta.Meni je ovaj proizvod pomogao i ponovo ću ga kupiti. Čak iako nemate suvu kožu mislim da je odličan kao dodatna nega!

 


Kome je namenjen proizvod?

Osobama sa suvom kožom pre svega ali ga svakako može koristiti bilo ko. 

Kako se koristi?

Koristi se kao i svaka kupka, ali ja ga npr koristim tako što se prvo mrežicom i običnom Balea kupkom okupam pa nalon toga kao završnicu koristim ovu kupku preko celog tela. Lepo utrljam u kožu i ostavim par minuta da odstoji dok odradim ostale stvari pod tušem.


Da li si imala neželjenih efekata?

Nisam, moja koža lepo reaguje na ovaj proizvod.

Kolika količina je potrebna?

Mislila sam da će mi trebati ogromna količina ovoga i da će se brzo potrošiti ali se odlično razmazuje tako da i nije potrebno mnogo proizvoda. 

Da li postoji zamena za ovaj proizvod?

Ja nisam pronašla zamenu, odnosno sigurno da postoji ali meni je ovaj najpovoljniji i odgovara mi tako ga ne bih menjala. 

Na kojim delovima tela ga koristis?

Sve osim lica i intimne zone. 

Kada ga koristis?

Ja lično volim da ga koristim ujutru jer nakon njega ne nanosim nikakvu kremu za hidrataciju. Uveče koristim samo kupku i nakon toga obavezna hidratacija mlekom za telo ili puterom, a ujutru kada se tuširam nakon treninga koristim ovu kupku i nakon nje ne nanosim kremu za hidrataciju.

Da li daje dovoljno hidrataciju?

Opet kažem ja ga koristim samo ujutru bez mleka za tela jer kožu hidriram samo uveče i meni takav ritam odgovara. Ako imate baš suvu kožu neće pomoći samo ovaj proizvod već je potrebna neka dodatna hidratacija. 

Koja je cena?

Cena je oko 300din (oko 3€). 


Da li preporučujes ovaj proizvod?

Iskreno da. I ako imate i nemate suvu kožu mislim da je odličan kao dodatna nega pogotovo zimi. Takodje bih ga koristila i leti i mislim da bi mi tada bio sasvim dovoljan bez mleka za telo i dodatne hidratacije. 

Kakav je miris?

Nema jak miris, onako prijatan i svež. Ništa posebno a opet lepo. Tako bih opisala. 

Da li se lako ispira sa kože?

Da, ja ga bez problema operem i za to ne koristim mrežicu ili sundjer odnosno bilo koje pomagalo nego samo rukama kako bi imao što veći efekat na koži. 

Slikaj sastojke.



To su bila vaša pitanja devojke. Neka su se ponavljala pa sam se potrudila da na sve odgovorim. Ako vaš nešto dodatno zanima, trebate savet, imate problema - javite mi se na instagramu @lamaarijaa. 

Ljubim vas!

6 коментара: